Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επιμελητηρίου Κέρκυρας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για την παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών και δράσεων υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας προς τις επιχειρήσεις – μέλη του, προσφέρει ΔΩΡΕΆΝ ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφαρμογής ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού καταστήματος και ηλεκτρονικών κρατήσεων, με σκοπό την ανάδειξη των Κερκυραϊκών επιχειρήσεων στη νέα τεράστια διαδικτυακή αγορά.

Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες είναι οι εξής:

  1. Σύγχρονη και δυναμική Ιστοσελίδα (site) που θα προβάλει ολοκληρωμένα τις επιχειρήσεις του νομού στο Internet μέσω του Επιχειρηματικού Οδηγού της Ηλεκτρονικής Πύλης του Επιμελητηρίου.
  2. Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικών πωλήσεων τοπικών και άλλων προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, σε όσους δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία – διακίνηση των τοπικά παραγόμενων ή/και άλλων προϊόντων, η οποία παρέχει τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των εν λόγω προϊόντων μέσω Ηλεκτρονικού Καταστήματος (E-shop) και
  3. Στις τουριστικές επιχειρήσεις παρέχει υπηρεσίες προβολής και on line booking μέσω ενός πλήρους και αυτόνομου συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking). Η υπηρεσία booking ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα του καταλύματος πολύ εύκολα ενώ διασυνδέεται και με το Τουριστικό Portal του Επιμελητηρίου αποκτώντας έτσι 2 κανάλια πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο και η Αναπτυξιακή Εταιρία Επιμελητηρίου Κέρκυρας μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. Επικοινωνίας 2661081005-6 και στο email: psifiaki@anetek.com.

Ψηφιακή Σύγκλιση

Poster_Paxoi
Poster_Corfu